Segons informa Ràdio França Internacional (París, 22 juliol 2010), l'oposició rwandesa al règim imposat pel president Paul Kagame, demana ajuda a Obama i a Cameron, per la crisi política que s'està patint en aquell país de l'Àfrica dels Grans Llacs.

El president d'un partit d'oposició rwandès ha escrit una carta oberta a Barack Obama, president dels EUA, i al primer ministre britànic, David Cameron, instant-los a intervenir en el que anomena "crisi política" a Rwanda.

John Karuranga, president del Partit Popular de Rwanda, diu que el president de la República, Paul Kagame, administra molt malament el país, amb el suport dels EUA i del Regne Unit.

Karuranga va dir des de Londres a Ràdio França Internacional que Kagame està tergiversant la qüestió més volàtil de Rwanda avui dia, el genocidi.

D'altra banda, l'Agència Rwandesa d'Informació (RNARI) acaba de publicar que el propietari de la casa on viu Victoire Ingabire Umuhoza, candidata de FDU-Inkingi a la Presidència de la República, li va demanar ahir mateix (23-07-2010) que abandonàs la seva casa.

Sembla que el propietari està disposat a tornar-li tots els doblers que li ha pagat pel lloguer dels darrers cinc mesos. L'únic que li demana és que ella i tot el seu personal se'n vagin a viure en un altre lloc.

Membres de l'equip n'han iniciat la recerca, veient-se empesos a haver deixar buid el lloc on han viscut des del 16 de gener de 2010, quan Ingabire va arribar al país.

El propietari de l'immoble li hauria dit, a la candidata presidencial, que es trobava sota pressió i que havia decidit no ficar-se en problemes...

0 Comments:

Post a Comment