Fa pocs dies que li he sentit a dir al bon company de lluites cíviques, en Joan Carrero Saralegui, que, com va dir un gran profeta fa més de 2.000 anys: “No hi ha res d'amagat que no arribi a fer-se públic mai” (Mc 4,22).

Isidro Uzcudun (Sacerdot basc), assassinat a Rwanda

La vida fa moltes voltes. “El País” ha amagat cables importants de Wikileaks que eren a les seves mans des de fa mesos: comprometien greument alts responsables del Ministeri d'Exteriors i de la Fiscalia de l'Audiència Nacional espanyola.

Tots dos organismes, seguint ordres d'Estats Units de Nordamèrica, havien conspirat amb el Govern de Rwanda per fer avortar la nostra querella presentada temps enrere davant dels Tribunals.

Joaquim Vallmajó (Missioner d'Àfrica), assassinat a Rwanda

Però el diari més llegit d'Espanya en aquests moments (per davant d'”El País”) “20 Minutos” n'ha fet públics uns quants fa uns dies, després que se'ls hi cedís el diari noruec “Afteposten”.

Julian Assange havia denunciat el passat mes de novembre que els cinc grans diaris amb els quals havia pactat no havien publicat el que era realment important; però que això se solucionaria en poc temps.

Luís Valtueña, Flors Sirera i Manuel Madrazo
(Metges del Món)assassinats a Rwanda
Tant de bo que més endavant puguem comprovar com varen continuar conspirant-hi, perquè juntament amb l'ONU i diaris diversos (New Times, El País, Público), dues entitats com la Fundació s'Olivar i Inshuti fossin acusades de finançar genocides.


Miguel Angel Isla, Julio Rodríguez, Fernando de la Fuente y Servando Mayor (Germans Maristes)
assassinats a Rwanda
Haver denunciat davant dels Tribunals espanyols l'assassinat de 9 espanyols a Rwanda és una píndola massa mala d'empassar per a persones i institucions que bravegen de democràtiques.

Que s'hi faci la llum és el que més importa!

0 Comments:

Post a Comment